divendres, 4 de juliol del 2008

Dídac Rocher

El cantautor arenyenc Dídac Rocher presenta demà el seu primer treball, El paisatge de l’ànima, a Caldes d’Estrac, en el marc del Festival d’Estiu Poesia i +. (Al Parc de Can Muntanyà, a les 22h; el preu, 10 euros). El nou CD extracta el concert que l’arenyenc va fer al castell de Santa Oliva (Baix Penedès) el juliol de 2006. L’acompanyen cinc músics: Ferran Aguiló, Gerard Aguiló, Aitor Buñuel, Àlex Guitart i (al sac de gemecs) Jordi Navarro.

En Dídac, que acaba d’estrenar blog, s’encomana a la poesia. És autor de poemes que ha recuperat per musicar i cantar, ha compost lletres per a fer-ne cançons i ha manllevat versos d’un grapat de poetes (Màrius Sampere, Sebastià Alzamora, Fèlix Cucurull, Jacques Prévert, Joan Vinyoli, Júlia Zabala, Joan Margarit i Ponç Pons) per musicar-los i cantar-los.

La llum i l’aigua de la Mediterrània viuen a les cançons d’en Dídac, que ingressen a l’oïda com onades que acaricien una cala solitària. L’alegria de viure, la set de llibertat, les penombres de l’ànima, la salvatgia, són els ingredients d’una música que fa olor de parra i té gust de magrana. Si no em creieu, escolteu-lo:

Dídac Rocher. EREMITARI

3 comentaris:

Sàlvia ha dit...

Perfa, quina és l'adreça del blog de Didac?

Joan Calsapeu ha dit...

El tinc lincat en el mot "blog": ¿no et funciona? Tant és, jas l'adreça:

http://blogs.ccrtvi.com/didacrocher.php

Anònim ha dit...

Gràcies. Bon cap de setmana :)