diumenge, 6 de març de 2011

Bases del 4t Premi Helena Jubany de narració curta o recull de contes per a ser explicatsDijous passat, a Mataró, l’Associació Cultural Helena Jubany i Lorente va fer dues feines alhora: presentar el tercer premi de narració curta o recull de contes i fer públiques les bases del quart premi. En aquesta darrera convocatòria s'han presentat seixanta originals.

El tercer premi se l’ha endut el sabadellenc Jordi Solé Comas amb la narració Blanc, que protagonitzen un jove, fill i nét de químics, i el cèlebre goril·la albí que fou durant molts any l’estrella del zoo de Barcelona. Un conte que dissipa un misteri cromàtic sobre el qual no hi havia cap sospita. Ja deveu saber que l’editorial Tantàgora publica l’obra premiada en paper i en disc compacte, de manera que el relat es pot llegir o/i escoltar. Una opció, aquesta última, que comença a fer forrolla en terres escandinaves.

Les Bases. Com que l’Associació encara no les ha penjades en el web, les escanejo i us les mostro aquí. Clicant-hi al damunt, les lletres es faran grosses.