diumenge, 11 de juliol del 2010

A cal PSOE-C la fan petar

Replego les declaracions de tres dirigents del PSOE-C, les ordeno en una seqüència lògica i em surt una aparença de diàleg:

Manuela de Madre: “El camí a seguir és el de l’Espanya federal” [sic!]. (10/7/10)

Ernest Maragall: “Els país no cap a la Constitució”. (10/7/10)

Ferran Mascarell: “Doncs ens farem tots independentistes federals”. (8/7/10)

Ja ho veieu, la llibertat d’expressió fa la grandesa del PSOE-C. Mentrestant, el partit fa la seva via (que sempre és la mateixa, perquè per als socialistes catalans tots els camins duen a Madrid), continua sense veu ni grup propis al Congrés de Diputats, vibra amb la Roja i obeeix sense empegueir-se totes les ordres del seu senyor. Quina gran proesa és fer tot el que l’amo et mana i explicar-ho (a Catalunya) amb paraules que no semblin les de l’amo!

3 comentaris:

Clidice ha dit...

els del PSOEc tenen un bon sidral, tot i que ara els faig més intentant trobar feina fixa al personal de confiança, atès que compten amb perdre les conselleries. Pots comptar! són prou cínics per tot, qui s'apunta a aquests partits franquícia no ho fa pas per ideals, això és ben clar.

Joan Calsapeu ha dit...

A cal PSOE-C tenen un problema, i és que el seu espai polític ha desaparegut. És l'espai que hi havia entre "refusar la sentència del TC" i "no admetre el dret dels catalans a decidir". Aquest diguem-ne "espai" no és que hagi deixat de ser central: és que ja no existeix.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

El PP i el PSOE són tots dos partits enemics de Catalunya, amb la diferència que els primers no són tan hipòcrites i tan falsos. Sí que dins del PSC hi ha gent de bona fe que va caient de la figuera o que alça la veu de portes endins, però a l'hora de la veritat, al Congrès, tot acaba sempre en foc d'encenalls i aquest cop tornarà a passar el mateix. Sembla mentida que encara ens vulguin vendre el rotllo de que avancem cap el federalisme! Després d'un estatut de mínims retallat! Quina barra que tenen!