dissabte, 25 d’abril del 2009

Recital d'Anna Hernández a Calella

És difícil no enamorar-se de la poesia d'Anna Hernández (Malgrat de Mar, 1974). Quan l’any passat vaig llegir Magnòlia en mà, vaig quedar-hi atrapat, i des de llavors procuro no perdre’m cap dels poemes que l’Anna dóna a conèixer per un o altre mitjà. Doncs bé, demà el bar-restaurant-centre cultural El Pla dels Encants, a Calella (de la Costa) ens convida a escoltar l’Anna recitant una selecció dels seus poemes. Els qui hi aneu sentireu peces de Magnòlia en mà, del projecte Croma i poètica dels objectes quotidians (un experiment pictoricopoètic que es cou a Arenys i s’ha empescat Pere Planells), i una mostra del recull inèdit Procés embrionari extern. Amb permís de l’Anna, us n’avanço un poema:

"ningú mai ha fet parar cap tren. tampoc no hi ha hagut cap tren per parar, ni cap barret d’infància. la gorra se la va endur el vent -això és una altra història– tanmateix, sempre buscant punts de fuga, sabent que aquí la perspectiva no existeix. però al cap i a la fi, en el fons, ningú mai va parar cap tren i tampoc no hi havia cap tren per parar ni cap barret d’infància. sí una nena"

El Pla dels Encants és al carrer d’Anselm Clavé, 46 (al costat de l’estació del tren). El recital serà el diumenge 26 d'abril, a les vuit del vespre. I en acabat, ja no cal pensar ni discutir on anar a sopar.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ei Joan! que dir? buffff gràcies!!!
Per cert vindrà un amic de França en Joan-Francés Mariot per acompanyar-me i dir alguns poemes de "Magnòlia en mà" en occità!
Tot un luxe!!!

una abraçada

Joan Calsapeu ha dit...

Una abraçada, Anna!

Núria Talavera ha dit...

ostres, com pot ser que no conegui aquest lloc?

Joan Calsapeu ha dit...

Em sembla que no fa gaire que és obert. El d'avui és el primer recital poètic que hi fan -i que em sap greu no poder ser-hi! Ha de ser un lloc molt suggerent per anar-hi a sopar. Si un dia hi vas, digues-m'ho i potser ens desvirtualitzem.

Núria Talavera ha dit...

bona idea; de moment aquest cap de setmana seré per allà i hi treuré el nas, ja t'ho explicaré.