dilluns, 28 de febrer del 2011

Condons que fan bona olor



Avui he comprat condons. No ho consigno perquè sigui un fet extraordinari –sortosament no ho és–, sinó perquè m’he adonat, cop en sec, que he perdut el tren del glamour sexual. I és que els preservatius que he comprat cheiram melhor (i huelen mejor, perquè el missatge és bilingüe). Tants anys consumint “Natural Plus”, tantes nits demanant-me què cosa deu ser aquest “Plus”, i vet aquí que ara xoco tristament amb la realitat.

Ça enrere havia sentit parlar de condons virolats, fins i tot de fosforescents. No me’n vaig calçar cap, però mai vaig discutir les gràcies de la prestació. Quin efecte devien fer aquells semalers de color butà o fúcsia, aquells atributs amb la bandera francesa en espiral, com anunciant una barberia! I sobretot, quin ambient de festa major, aquella eina fosforescent, talment una cuca de llum amb ínfules de zepelí!

Després van venir els condons de sabors, un reialme, aquest, on senyorejaven les fruites. Els o les golafres podien triar entre la corda tropical i l’autòctona. No sabria dir quina és la tendència que es va imposar, ni si els gustos eren convincents. Només diré que en aquest punt vaig començar a desorientar-me, perquè, segons el meu humil criteri, una fel·lació com Déu mana s’ha de fer a pèl. Que en els bordells aquests serveis es facin amb el condó calat, ho entenc, però en el sexe recreatiu i conjugal no hi sé veure el què.

Però és ara, que m’he perdut del tot. Perquè mai se m’ha acudit ensumar un condó. I es veu que si no ho fas no estàs à la page. Ves per on, el coit ha d’anar precedit per un gest exigent de sommelier, una passadeta de la cosa per sota el nas. I jo, al Jesús de les beceroles. Molt bé. Però si la pituïtària d’ella desaprova la flaire… què he de fer?

4 comentaris:

Lior ha dit...

Doncs tinc una idea per als fabricants de condons; En poden fer uns que, a més a més de fer olor, siguin comestibles, per si a la parella no li agrada com flairen... :-)))
Ja ens tindràs al corrent de les teves aventures profilàctiques.

Núria Talavera ha dit...

Joan, avui m'has fet riure de veritat... i tranquil, que si la teva dona encara continua sent la teva dona, vol dir que el que ha flairat fins ara li ha agradat prou i això no ho canviaran uns simples condons amb olors artificials... aquí rau el poder de les feromones!

abraçada

Marta (volar de nit) ha dit...

És un tema apassionant. Justament l'olor de làtex em sembla terrible. Se m'acudeix que es podrien patentar condons que fessin mala olor com a mesura dissuasòria. Parlem amb el Vaticà?

Joan ha dit...

Els fabricants de condons pretenen passar per gran novetat qualsevol bestiesa per seguir la tendència, ja que el producte en sí no ha canviat pràcticament gens des del segle XIX.

Per quant un condó musical? L'oïda deu ser l'únic sentit que encara no han explorat. No ho sé, potser una marxa triomfal en arribar a l'orgasme...