diumenge, 4 d’octubre del 2009

Occità per Internet

Demà arrenquen els dos cursos d’occità que ofereix el Centre d’Agermanament Catalanooccità (CAOC) a Barcelona: el nivell bàsic i l’intermedi, que s’allargaran fins al juny del 2010. És justet, però si us hi voleu apuntar, crec que encara hi sou a temps. Ara bé, adés per manca de temps, adés perquè hom viu fora de Barcelona, no tothom pot seguir les classes presencialment. La solució –gràcies a Déu– és Internet: us podeu inscriure al curs [són 100 euros], estudiar la teoria al vostre aire, rebre per correu electrònic els exercicis, resoldre’ls, expedir-los i rebre’ls de nou corregits; tot plegat amb el suport d’algunes web.

Internet, com sempre, esborra fronteres (no només la frontera entre Catalunya i Occitània, sinó també la que hi ha entre el desig i el poder).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Us agraim molt la vostra col·laboració en la difusió d'aquests cursos. Estem molt contents de la forta participació, tenim més d'una cinquantena d'alumnes dels dos nivells.
Ara toca que tots anem a la Manifestació a Carcassona per la llengua occitana!
Amistats,
CAOC

Joan Calsapeu ha dit...

Amics i amigues del CAOC,

No es mereixen -només faltaria. Gràcies a vosaltres, per posar-vos-hi. Aquest curs tinc una feinada, però crec que al juliol de l'any que ve podré inscriure'm -si el feu i hi ha places- al curs intensiu d'occità que acostumeu a fer.

Pel que fa a la manifestació de Carcassona, enguany ho tenim molt difícil: la Mariona ens té quatre mesos i no la podem deixar a cals avis, perquè mama, ni endur-nos-la a Occitània, perquè el viatge és massa llarg per a ella. Fa dos anys hi vam pujar (amb el vostre autobús), i l'any que ve hi tornarem. Però ara tenim un obstacle biològic que ens paralitza.

Salutacions cordials.