dimarts, 25 de maig del 2010

VídeoCUP Mataró: Sí a la independència

Servidor no sóc d’anar a concerts decibèlics, i menys si es fan a la mala hora; i si a més un és pare de canalla tendral, li passa que a les quatre de la matinada no és cap prodigi de vitalitat. Però dissabte tocava fer l’excepció. Perquè la CUP de Mataró engegava la campanya pel Sí a la independència amb un concert de La Gossa Sorda i de Brams. Feien falta mans i braons, i calia arromangar-se. Ala doncs, que els cansats fan la feina: vés i planta't davant l’entrada dels cotxes i vigila que algun espavilat no salti les tanques. Fins que La Gossa va enllestir i em van rellevar –gràcies! A l’inici i en l’endemig de l’espectacle es va projectar el vídeo que ha fet la CUP mataronina per demanar el Sí en el referèndum del 20 de juny. Dura vuit minuts i fa goig; si el voleu veure, aquí el teniu:

2 comentaris:

Sadurní ha dit...

Endavant amb les consultes. Els que ho hem viscut sabem que és un esdeveniment important, tant a nivell col·lectiu com personal.

Salut,
S.

Joan Calsapeu ha dit...

Salut, Sadurní. Aquest diumenge toca Sabadell. Com que hi tinc amics i han demant reforços, faré el torn de tarda en una de les meses de la Unió Excursionista de Sabadell. I és cert: les consultes són una experiència catàrquica, viure-les et renova en més d'un aspecte. Potser el més important és que ens fan veure -ens fan viure!- que el país remena alguna cosa més que la cua, que la democràcia i la llibertat són els valors cohesionadors suprems, i que Catalunya té energia per ser el que ens doni la gana als catalans.