dilluns, 24 de maig del 2010

Tota una vida

Hi ha imatges que resumeixen tota una vida. Aquesta, per exemple.



4 comentaris:

Calpurni ha dit...

I l'inici és que de ben xicotet comença a llegir.
Salut.

Núria Talavera ha dit...

ei, Joan, et volia enviar un correu però no el trobo :)

Recordes aquella entrada sobre l'autoria d'alguns llibres espanyols, crec que parlaves del Quixot, o potser La Celestina o el Lazarillo? m'agradaria rellegir-la però no la trobo... com ho podríem fer?

Joan Calsapeu ha dit...

Jesús, els llibres travessen tota la vida, i com abans entrin en la vida dels infants, millor. A la meva gran li llegeixo dos o tres contes cada dia: té tres anys i ja està intoxicada de literatura. La menuda ens té onze mesos i encara no sé com inocular-li el verí -però segur que hi ha una manera.

Núria, suposo que et refereixes a l'apunt de títol "Lladres de saqueig... literari". Vés a l'angle nord-oest del blog: hi veuràs un rectangle en blanc; si poses el cursor a l'extrem dret del rectangle sortirà una lupa i unes lletres que diuen una cosa així com "buscar entrades anteriors". Escriu dins el rectangle el títol de l'apunt i clica sobre la lupa, i apareixerà.

Si no és aquest l'apunt que busques, escriu "Celestina" o "Llàtzer" i se t'obriran tots els apunts que he publicat sobre això. Si no te'n surts, digues-m'ho, que buscaré una altra solució.

Salut a tots dos!

Núria Talavera ha dit...

moltíssimes gràcies, Joan, ja l'he trobat :)