divendres, 16 de gener del 2009

Probablement el PSC no existeix, segueix votant PSOE i gaudeix la vida

El PSC és un mite (com la democràcia, el liberalisme, la justícia o el bífidus actiu). La realitat nom PSOE. Així doncs, no passeu pena. Fumeu sense filtre, fumeu PSOE -els cigarrets amb PSC no redueixen pas la inhalació de nicotina. Au, fora recances! Voteu PSOE-C, així com els vostres connacionals voten el PP-C. Es tracta de mantenir Catalunya subjectada, emmanillada i emmordassada. I per a fer aquesta feina no hi ha millor escarceller que el PSOE-C. Voteu-lo sense manies ni dissimulació. Així el partit podrà impedir que el Parlament de Catalunya tingui capacitat de convocar cap referèndum, o que un nombre important de ciutadans pugui forçar el govern a convocar-lo.

Es tracta de fer de Catalunya un no-país obedient, agallinat i agemolit, una massa de gent incapaç de demanar-se què vol ser; d’estamordir, dissoldre i ofegar Catalunya en l’anòmia, fins a fer-ne un tros d’Espanya sense voluntat pròpia. El projecte del PSOE-C. Voteu-lo sense vergonya: el PSC no existeix.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo en proposo un altre de lema: Probablement ERC no serveis, vota la cup són més coherents

Joan Calsapeu ha dit...

Pau, encara que t'hagin (ens hagin)decebut, per favor, no menystinguis ERC. Si volem un Estat propi, necessitem una majoria independentista al Parlament de Catalunya, i ERC és una de les peces d'aquesta majoria. La coherència és un valor tan i tan relatiu... que no és ni valor.

Anònim ha dit...

Vols dir que s'ho val perdre el temps en aquestes evidències?

Si us plau, a què treu cap perdre tantes energies en descriure allò que tothom sap? A qui volem convèncer? A qui ens dirigim?

Si us plau, Joan. De veritat et creus, encara avui, que hi ha qui es creu el sociates (ja fa temps que van canviar socialisme per sociatisme) i tot el seu discurs troià (referent al tòpic del cavall, ara que és època dels tres tombs)?

Deixem de fer-los el joc i amollem les consciències captives.

Cal crear espais de realitat nacional!

Probablement Espanya no existeix. Gaudeix de la vida i parla sempre en català!