dijous, 29 de gener del 2009

Mal d'Almansa (Aramateix)

Com que el seu darrer videoclip no surt a la tele, en Titot i els seus sequaços d'Aramateix actuen davant les càmeres de seguretat de supermercats, aparcaments, gasolineres, caixers automàtics... Encara que de vegades no ho sembli, sempre hi ha una encletxa o altra on ficar la banya.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha grups que fa una feina més bona que Aramateix. M'ha decebut que parlis d'en Titot (que porta anys repetint-se) i no parlis de Conxita, Manel o Biel Majoral que acaba de treure un gran disc amb poesies molt interessants.

Joan Calsapeu ha dit...

Hola, Pau. Parlo poc de música perquè no hi entenc: l'expert ets tu. Jo, pobre de mi, no tinc ni idea de qui són la Conxita i en Manel -digue'm on puc escoltar alguna cosa seva. En canvi, en Biel Majoral el conec prou -a Mallorca no em perdia els seus directes-, però no sabia que acaba de treure disc: miraré de trobar-lo.

Anònim ha dit...

Bé, sento contradir en Pau però penso que això de fer una feina més bona o no és molt subjectiu. Cadascú té el seu propi gust. Jo, ara per ara, trobo que Aramateix és molt bó. No és tracta de decebre ningú, tothom és ben lliure que li agradi un o altre, i per això no cal entendre-hi gaire.