dimecres, 21 de març del 2012

Adéu, Blogger



Ja deveu saber que Blogger, l’empresa propietària del domini blogspot.com, ha posat la cua “.es” o “.fr” a l’adreça del blog de tots els catalans que fèiem la viu-viu en aquest entorn (i que som una bona part de la blogosfera catalana). Blogger ens ha fet el blog espanyol (o francès) sense demanar-nos si el canvi ens està bé. Me n’he queixat –el canvi no m’està bé–, he deixat passar uns quants dies i Blogger no ha fet anques enrere. Per tant, me’n vaig. Adéu, Blogger.

Si Blogger em demanés d’incorporar la cua “.it”, “.cor” o “.tun” a l’adreça del blog, no hi tindria inconvenient. Però per “.es” no hi passo. Perquè és l’adreça de l’enemic, és la firma de l’estat que em vol tot el mal del món i que mira d’esborrar-me, literalment, del mapa. Blogger hauria de saber que la llufa que ens penja és inacceptable per a un català autocentrat. Ja s’ho faran. Migro a wordpress.com, que és on em trobareu d’ara endavant. Vet aquí la nova adreça d’Ucronies:

8 comentaris:

Joan ha dit...

Ben fet. Molts ens hem trobat atrapats en un acte que ens sembla de manifesta traïdoria. Suposo que ja has vist les solucions parcials (que passen per modificar el codi html per forçar el .com) i també l'oferta que ens fan els del .cat, però, què nassos, la teva resposta és la més contundent.

Joan Calsapeu ha dit...

Segurament l'opció que he fet no és la millor. Passa que el domini .cat costa diners, i dec ser més garrepa que no em pensava, perquè la veritat és que no m'he plantejat cap opció de pagament. Wordpress fa el fet, i ja veurem si no ens farà la mateixa jugada que Blogger.

A Blogger només li demanàvem respecte. Respecte per la nostra identitat, que no és sinó la nostra manera de dir-nos i de dir el món, la nostra legítima opció de ser. És el mínim exigible a tothom que tingui relació amb nosaltres.

Biel Barnils Carrera ha dit...

Joans! Jo també estic a blogger i tampoc vull el .es. Si aneu a l'enllaç us explica molt bé com evitar-lo i seguir a blogger:

http://www.vilaweb.cat/noticia/3995760/20120319/desactivar-domini-fr-bloc-blogger.html

Adéu, .es!

Anònim ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

Anònim ha dit...

Oh No They Didn't, also known as ontd, is the largest community over 100,000 members.

Adeniyi ha dit...

i really love this post
https://westernews.com.ng/2020/07/19/atiku-celebrates-peter-obi-has-he-becomes-58/

Beranda Info ha dit...

Free DAW

Info menarik seputar alat musik dan perlengkapannya ha dit...

5 Drum Set Terbaik Untuk Pemula | Beranda Info - Info menarik seputar alat musik dan perlengkapannya.