dimarts, 26 de maig del 2009

Diguem-ne agenda cultural

DISSABTE 30 DE MAIG: Lectura de poemes a càrrec de Montserrat Abelló i Laia Noguera, a la Garriga. A les 19:30h a la Fundació Maurí (en el marc del Festival Primavera Poètica).

DISSABTE 30 DE MAIG: Inauguració de l’exposició 40 anys de PSAN, a les 19h, a la Sala d’Exposicions d’Arenys de Munt. Oberta fins al 14 de juny. Intervindran Agustí Barrera, historiador; Xavier Mitjà, exmilitant del PSAN, i Josep Torrent, exmilitant del PSAN i regidor de l’Agrupació d’Electors El Poble Unit en el primer ajuntament democràtic d’Arenys de Munt (1979-1983).

DIUMENGE 31 DE MAIG: Rastre (experiment literari destinat a fer viure a través de la poesia els espais d’Olot). A càrrec de Laia Noguera. A les 11:30h, davant el teatre El Firal (pg. d’en Blai).

DIMARTS 2 DE JUNY: Presentació d'On tot és vidre, el darrer poemari de Teresa Colom (pròleg de David Castillo), a Barcelona. A les 19:30h a la llibreria Bertrand (Rambla de Catalunya, 37).

DIVENDRES 5 DE JUNY: Inauguració de l’exposició Croma i poètica dels objectes quotidians. Pintures de Montse Roig; poemes d'Anna Hernàndez. El comissari de l’exposició és Pere Planells. A les 20h, a la Sala d’Exposicions d’El Calisay, Arenys de Mar. Oberta fins al 28 de juny. Horari de visites: divendres, de 18 a 21h; dissabtes i diumenges, de 12 a 14h i de 18 a 21h.

3 comentaris:

Laura Dalmau ha dit...

Gràcies per aquest munt de cultura

Núria Talavera ha dit...

oidà, si aquesta és la teva agenda d'activitats, quina enveja... gràcies per la informació!

Joan Calsapeu ha dit...

Ca! Què més voldria jo que ser a tots aquests llocs! Amb la dona megaembarassadíssima quasi no puc moure'm de casa.