dijous, 5 de maig del 2011

Elogi del bescoll

Elles tenen un tresor amagat sota la fronda capil·lar –bé, de vegades el tresor fa bivac i està a disposició de totes les mirades. És la nuca. L’occípit femení, si està ben esculturat, és un potentíssim irradiador d’energia eròtica. És un afrodisíac. Elles ho saben i fan bé de saber-ho, perquè els recursos naturals s’han d’administrar amb profit i amb goig.

Blanc o rosat, emmorenit o color de fosca negra, el seu clatell té a voltes un encís embriagador. La visió fugaç d’una nuca ben retallada atrapa els ulls i convida a la succió. És com un cordial servit en una copa de pell tibada. Hi ha nuques que tenen uns contraforts de fina musculació modernista, que s'arboren com columnetes dòriques i cessen en el rompent dels cabells. Com una platja. La visió d’aquests reversos té un efecte torbador en l’ànim de tot mascle sensible a la bellesa. Hi encén brimarades de desig.

Hi ha homes que s’han enamorat d’una nuca. Els clatells de les reines egípcies van ser insignes –vejau la Nefertiti. I aquelles princeses núbies, propietàries d’uns tossos que van inflamar la fantasia dels pinzells romàntics! Més ençà, França deu haver estat el principal proveïdor mundial de beutats occipitals –¿us en recordeu, del bescoll delicadíssim de la Binoche? Aquella frescor que es filtrava porus endins... Allà deçà hi ha Hollywood, que ha donat clatells antològics: Audrey Hepburn, per exemple, ostentava un dels bescolls més elegants del món. I a casa nostra, l’Ariadna Gil, esclar, el clatell més gerd i espavilat que Catalunya ha posat a les pantalles.

D’altra banda, em consta que, en el territori homosexual, els tossos ventilats dels jovençans tenen una força motora que fa tremolar la libido de les carrosseries més tempsudes. En aquest punt parlo d’oïdes, però –si m’erro, ja em rectificareu. Ara m’ocupo només, egoistament, de les nuques feminals. I opino que, sense aquesta prestació, la nostra comunicació eròtica seria molt més pobra. 

4 comentaris:

Clidice ha dit...

Diuen que a les geises se les maquilla especialment per ressaltar aquesta part del cos. Per veure'n les possibilitats de seducció només cal veure, però, una còpula de lleons, per exemple. Sembla que és la part desitjada i la que deixa la femella més paralitzada ^^

Salvador Macip ha dit...

Comparteixo el que dius: una zona màgica (i encar més si se la tapen amb les cabells llargs i només en pots veure trossets).

Joan Calsapeu ha dit...

Clídice, a mi les geises no em fan fred ni calor, però això dels lleons m'ha fet una gran impressió. Em fas pensar que, a Mallorca, de les clavícules se'n diu les anses del coll, que semblen fetes a posta per facilitar l'ancoratge del mascle en la femella durant la maniobra de la còpula.

Salvador, una zona erògena velada és dues vegades eròtica: per erògena i per velada.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord. Que n'ets de bo, Calsapeu ! Escrius com els àngels.